Nyitólap

Kedves Olvasó, üdvözlünk a honlapon!

Ha betöltötted a 4-ik X-et, de IGAZI nőnek tartod magad, ráadásul még sokáig az is szeretnél maradni és szívesen olvasnál egy helyen a korosztályunkat érintő női témákról, szeretnél segítséget kapni test- és lélek ápolásához, jó helyen jársz!

Hidd el, nem véletlen, hogy ide kattintottál! Ne habozz, iratkozz fel a hírlevélre, töltsd le az ingyenes “Klimax-kalauz” e-bookot, (a lap alján) szólj hozzá a témákhoz, ezzel segítve egymást, hogy valóban TOP -on lehessünk. Azt mondják a 40-esekre, hogy életük csúcsán vannak! Mi meg azt mondjuk, legyen így a valóságban is!

 

 

Biztos hallottad már némelyek szájából – vagy épp a hátad mögött magadról  -, hogy a korához képest jól tartja magát. Ez első hallásra tűnhet sértőnek is, de ha jobban belegondolunk, mindenképpen dicséret. Már csak azért is, mert mi is azt gondoltuk tizenévesen, de még 20-as éveinkben is, hogy a 40 évesek “öregek”. Csak az osztálytalálkozón merjük kimondani, hogy hihetetlenül elszaladt az idő, már több, mint 20 éve érettségiztünk, mégsem érezzük “annyinak” magunkat, mint a naptár szerint. Ugyanakkor jönnek a “tünetek”, esztétikai csalódások a tükör előtt, mert reggelente egyre hosszabb ideig tart formába hozni magunkat, kezdődnek, vagy már sűrűsödnek a gyalázatos hőhullámok, a szexuális és lelki problémákról már nem beszélve.  Nem véletlenül nevezik a szakemberek tünetegyüttesnek.

Annyi évesek vagyunk, amennyinek érezzük magunkat belül és amilyen a belső kisugárzásunk. Igenis lehetünk vonzóak ebben a korban testalkattól, súlytól, külsőtől függetlenül. A kulcsszó az ápoltság és a pozitív életszemlélet. Visszafiatalodni nem lehet és nem is kell. Maradjunk reálisak és most igazán vegyük elő a női büszkeségünket és viseljük emelt fővel az állapotunkat (mellesleg úgysem tehetünk mást!) Nincs annál szánalmasabb, mint egy korát letagadó, tini módjára öltözködő, netán viselkedő középkorú nő, aki kétségbeesetten küzd a kora ellen. Okosan “harcoljunk”, hogy ne győzhessen le bennünket az idő, fogadjuk el és haladjunk vele kéz a kézben. Legfeljebb kicsit lassítsuk a tempót…..

Elő tehát a női praktikákkal, feszegessük csak fel óvatosan nagyanyáink kincsesládáját, szükség lesz a kreativitásodra, de a józan paraszti ész sem árt! Keressük és találjuk meg a korunkban rejlő értékeket, lehetőségeket, szépséget.

Terveink szerint jó alaposan körbejárjuk majd a témát, de lehetőséget adunk az olvasóknak is, hogy tegyenek javaslatot, milyen témákról írjunk bővebben, mi érdekelné még az olvasókat egy-egy téma kapcsán.

A cikkeket a  ” Sikeres40esek blog” menüpontban olvashatjátok majd, valamint a hírlevelekben.

Arra kérünk tehát Kedves Olvasó,  hogy mondd el észrevételeidet a  ” Sikeres40esek blog” egy-egy bejegyzése után, hisz úgy tudunk egymásnak a legtöbbet segíteni, ha átadjuk a tapasztalatainkat. Amit már átéltünk, segítség lehet azok számára, akik még előtte állnak vagy épp a kezdetén vannak valaminek.

Szeretnénk nyíltan beszélni nőkkel, nőkről, női problémákról. Az oldal fő témája a korosztályunkat leginkább érintő klimax és ennek “vonzatai”. Igyekszünk megoldásokat adni ezekre a problémákra az oldalunkra folyamatosan felkerülő tudományos cikkekkel és a hétköznapi életből merített ötletekkel, tanácsokkal. A legnagyobb segítség mégis az lehet, ha a “sorstársak” megosztják egymással tapasztalataikat. Kérünk hát Kedves Olvasó, add át Te is tapasztalataidat, így segítve egymást választ találni a sok-sok 40-es nőben felmerülő sok-sok kérdésre.

A másik fő téma, hogyan legyen fitt, egészséges, vonzó és sikeres egy 40-et betöltött nő?!

A későbbiekben tervezünk egy “Zárt” oldalt, ahol a korosztályunk intim témái kerülnek kibeszélésre, a téma “kritikusabb területeit” beszélhetitek meg egymással és szakértőinkkel.

Page 1 of 2 | Next page