Lelki tuning
Franklin
Bármit halogathatunk, de az idö nem halogat.
Franklin
Csatlakozz te is :-)
A barna tehén fia – Mesekör
Kreatív blogger díj
KLIKKELJ :))
KlikkCsere
Kattints ide –>>
Kattanj.hu

Hírlevél

Szeretnénk, ha minél több 40 éves vagy idősebb nőtársunk elhinné végre magáról, hogy sok szép év és élmény áll még előtte, nem kell lehúzni a rolót! Ehhez igénybe vesszük az online lehetőségek tárházát és kihasználjuk a személytelenség lehetőségét is igény szerint, ha valaki diszkréten szeretné kezelni problémáit. Természetesen lehet írni nekünk, de hasznosabb, ha itt az oldalon vitatjuk meg a korosztály egészségi és lelki “dolgait”, ezzel is segítve egymást. Mert ez a cél! Segíteni és okulni, tanácsokat adni és fejlődni, előre menni és pozitív szemlélettel élni.
Ha most azt mondod, ez nagyon szép, de nem túl nagy falat? Dehogynem! Viszont van időnk bőven! És nem versenyezni akarunk az idővel, hanem lépésről lépésre haladni szép lassan, de kitartóan és eredményesen.
Ha készen állsz, akkor nincs más hátra, iratkozz fel és a következőkre számíthatsz:

1. Ha szeretnél értesülni a legújabb Blogbejegyzésekről, add meg emil-címedet és rendszeresen küldjük neked a legfrissebb anyagokat, érdekességeket, hasznos tudnivalókat.

2. Ezen kívül kapsz egy Hírlevél-sorozatot a téma különböző, korosztályunkat érintő problémáról és azok lehetséges megoldásairól, ötleteket kapsz, hogyan éld túl életed egyik nehéz időszakát és hogyan fordítsd a javadra, hogyan lehet meglátni benne a lehetőségeket az önmegvalósításhoz. Bebizonyítjuk, hogy a 40-es éveink életünk csúcspontja, szokatlan, de különleges szakasza, ahonnan már más lesz minden. Nyugodj meg, nem rosszabb, hanem sokkal jobb!! De erről nagyon sok mondanivalónk lesz még…….

3. És ami egyelőre a legfontosabb, megkapod az ingyenes “Klimax-kalauz”-t!

Legyen ez az első lépés Önmegvalósításod útján! 🙂

Klimax-tippek-avagy 13+1 anti-klimax tipp, hogy ne nyírjuk ki idő előtt családtagjainkat!

Klimax-kalauz-avagy 13+1 anti-klimax tipp, hogy ne nyírjuk ki idő előtt családtagjainkat!

Ha tetszik az ajánlat, töltsd ki az űrlapot és kattints azonnal, nehogy lemaradj valamiről:


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/lelkkhu1/public_html/wp-content/plugins/cute-profiles/processors/cute_1.php on line 25