Lelki tuning
A megbocsátás nem lehetséges addig, amíg az együttérzés meg nem jelenik a szívemben - az együttérzés ugyanis a megbocsátás egyik alappillére. Akkor tudok együtt érezni másokkal, ha képes vagyok együtt érezni magammal. Akkor tudok megbocsátani másoknak, ha megbocsátottam magamnak.
Csatlakozz te is :-)
A barna tehén fia – Mesekör
Kreatív blogger díj
KLIKKELJ :))
KlikkCsere
Kattints ide –>>
Kattanj.hu

A klimaxról nyíltan és bizalmasan

Kedves Olvasónk!

Ez egy zárt oldal, melyet áprilistól csak azok látnak és használhatnak, akik jelszót kapnak hozzá.

Azok használják, akik szeretnének nyíltan, diszkréten és őszintén beszélgetni egymással egy olyan helyen, ahol minden tag biztos lehet abban, hogy megőrzik titkát  és bizalmasan kezelik hozzászólásait. Aki nem szeretne hozzászólni, csak olvasni a bejegyzéseket, azt is megteheti.

Írhattok nekünk is az infokukaclelkipatika40eseknek.hu emil címre, de tapasztalatunk az, hogy egymás között a hasonló problémákról nyíltan beszélgetve sokkal hasznosabb lehet az eszmecsere.

Szabályok nincsenek, legfeljebb annyi, hogy aki ide belép, esküt tesz, hogy amiről itt szó esik, megtartja és soha semmilyen körülmények között senki hozzászólását nem adja ki harmadik személynek. Ez mindenki védelme és érdeke, reméljük senki nem érzi túlzásnak.

Bízunk abban, hogy  sikerül  segítséget nyújtani ezzel a lehetőséggel az intim témákban felmerülő klimax-okozta problémákra.

 

Leave a Reply

Switch to our mobile site