Lelki tuning
Gabriel García Márquez
Ne küzdj túl erösen.A legjobb dolgok váratlanul történnek.
Gabriel García Márquez
Csatlakozz te is :-)
A barna tehén fia – Mesekör
Kreatív blogger díj
KLIKKELJ :))
KlikkCsere
Kattints ide –>>
Kattanj.hu

Ma 10 milliószoros nap és Telihold :-)

 

Kicsit elgondolkodtam, hogy írjak-e a Buddha napokról, ahogyan a Tibetiek nevezik ezeket a “teremtő napokat”. Megoszlanak a vélemények az ehhez hasonló témákkal kapcsolatban, természetesen különbözik az emberek hite a spirituális dolgokkal kapcsolatban is. Hogy mégis írok erről a jelenségről, több oka is van.

Holnap 10 milliószoros nap

Holnap 10 milliószoros nap

 

Egyrészt éppen egy Holdfogyatkozás-Napfogyatkozás elnevezésű online csoport tagjaként a női és férfi princípiumokról és sok más egyéb nőiségünket érintő témáról beszélgetünk a facebook oldalán egy titkos, zárt csoportban Feldmár András pszichológussal, Büky Dorka írónővel és még jó néhány lelkes nőtársammal. A Telehold – Feldmár Intézet, Nők Iskolájának természetesen van jó néhány lelkes férfi tagja is, hogy is lenne másként? Erről a kurzusról a későbbieken részletesen szeretnék “tudósítani”, mert sokan vannak, akik az önmaguk megismerésének szakadatlanul tartó útján szeretnének szakavatott útitársakkal haladni és új barátokra, új gondolatokra szert tenni.

Most azonban térjünk vissza eredeti témánkhoz, fel szeretném hívni a Kedves Olvasók figyelmét arra, hogy holnap 10 milliószoros teremtő nap  és Telehold is lesz egyben.

Ez a két jelenség együttesen még inkább felerősíti a kozmikus hatásokat. A Tibeti buddhista hagyományok szerint ezeken a napokon gondolataink, tetteink, szavaink nagyobb erővel hatnak másokra és magunkra egyaránt.  4 ilyen nap van az évben, ez a második az idén. Ezeken a napokon egy pulzáló ultraviola (UV) sugár keresztezi a Föld útját, amely a 2. univerzumban lévő magasabb dimenziók egyikéből érkezik. A Föld körülbelül 17 órán keresztül marad ebben a sugárban. Ez a sugár a szív csakrával rezonál. Minden gondolat, érzelem, szándék és akarat – függetlenül attól, hogy jó, rossz, beteges, pozitív vagy negatív – tízmilliószor erősebben hat.

Ehhez most  még társul a Telehold hatása is. Minden ember, de különösen mi nők, tudnánk mesélni a Hold okozta ciklikusság ránk gyakorolt hatásairól……ne menjünk messzire, első helyen érinti a nőket a menstruációs ciklus, de az 50 felé közeledők is igazolhatják, hogy a menstruáció elmaradásával a ciklikusság és annak hatásai továbbra is jelen vannak. De hatást gyakorol még a hízásra, fogyásra, hangulatunkra, alvásunkra, sőt a gyerekek viselkedésére, alvására szintén.  A Hold uralja a Föld vizeit – az ár-apály hatás köztudott -, és összefüggés tapasztalható abban, hogy a Föld 2/3-át borítja víz, míg  egy emberi testnek is mintegy 2/3 vízből áll. Senkit nem szeretnék győzködni, minden állítás mellett és ellen is lehet érvelni, tehát inkább fogjuk fel úgy, hogy ez egy információ és mindenki vegye ki belőle a számára hasznosat.

Telehold-nők-farkasok

Telehold-nők-farkasok

A Hold hatásait mindenki önmagán tudja leginkább tesztelni. Sokan megfigyelték magukon, mennyivel érzékenyebbek ilyenkor,  de sokan alvászavarokról számolnak be. (Ezen kívül kórházakban, rendőrségen, oktatási intézményekben dolgozók tapasztalatai támasztják alá, mennyi és milyen hatásai vannak a Hold-ciklusnak.)

A víz hatásai szintén bizonyítottak az emberi szervezetre, aki nem hiszi, járjon utána….. 🙂 Végezhetünk  egy kísérletet, egy hétig kevés vizet fogyasszunk (napi 1/2 liternél kevesebbet), majd utána egy hétig a többszörösét (napi 2 és 1/2 – 3 litert)……sejtjük az eredményt.

Aki hisz benne, annak biztosan segít, ha tudatosan figyel gondolataira, vágyaira irányítja figyelmét és céljaira fókuszál holnap.

És itt jön a szkeptikusoknak szóló ötletem: ha nem hiszel ezekben az ezo-hókuszpókuszokban, csak figyelj magadra holnap többet, mint máskor szoktál. Gyakorold az ellenállás nélküli elfogadást. Engedd gondolataidat szabadon szárnyalni, vegyél tudomást róluk, de ne azonosulj az érzéssel, csak figyeld őket. Hagyd ott lenni, ahol él benned. Ahogy gondolataidat is hagyod ott lenni, ahol vannak benned, de nem azonosulsz velük, csak figyeld. (Erről bővebben Eckhart Tolle A most hatalma című könyvében)

Ha ennyit megteszel, már lehet, hogy mást tettél, mint máskor és ezáltal lehet más az eredmény…..:-)  Na ? Miért is ne?

Tehát vannak, akik hisznek benne, vannak szkeptikusok, de ha figyelünk magunkra és tudatosak vagyunk, már megérte elolvasni ezt a cikket.

Related posts:

Leave a Reply


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/lelkkhu1/public_html/wp-content/plugins/cute-profiles/processors/cute_1.php on line 25