Lelki tuning
Edison
A hülyeség a hidrogén mellett a legnagyobb mennyiségben elöforduló anyag a Világegyetemben.
Edison
Csatlakozz te is :-)
A barna tehén fia – Mesekör
Kreatív blogger díj
KLIKKELJ :))
KlikkCsere
Kattints ide –>>
Kattanj.hu

Szükséged van méregtelenítésre!!

 

 

Kitöltötted a TESZTet a méregtelenítésről?   Nem? Akkor ITT megteheted –>> Katt ide


De azt kell mondanom, teljesen mindegy, mi lett az  eredményed, biztos vagyok benne, “valamilyen” méregtelenítésre szüksége van mindenkinek!

 

Google-tavasz

Google-tavasz - Ez a mai Google-dudle

 

Itt a tavasz, és ez már csak metaforikusan is a megújulást jelzi bennünk, mint egy kis harangocska csilingel belül, hogy valamit tenni, valamin változtatni, valamit újítani…..hát akkor tedd meg!

Amit régóta halogatsz, nem merted, félsz tőle, pedig érzed, “tudod” belül, hogy lépni kellene. Itt egészen új dolgoktól (mondjuk egy új frizura vagy hajszín) egészen a nagy változásokig sok minden (munkahelyi vagy magánéleti váltás, netán szakítás) belefér. Ezt mindenki maga érzi, ahogy a székely vicc mondja, akkor állunk odébb, ha már nagyon szúr az a bizonyos szög. előtte hosszú-hosszú ideig tűrjük, fészkelődünk, hogy ne fájjon annyira, igazodni próbálunk, pedig lehet, hogy észre kellene már venni a “jelzést” a sorstól. És lehet, hogy csak egyszerűen felkel állni és odébb ülni egy kicsit, de olyan nehéz, mert már megszoktuk, ismerjük ezt a helyet, azt az érzést és félünk az újtól.

 

A tavasz üzenet, sugallata mindenképpen az újítás, gondolkodj el ezen és találd ki, mit kell(ene) újítanod. Aztán tedd meg! Tudod, 20-30 nap elég a gyakorláshoz, de ezalatt minden nap meg kell tenni, amit szeretnénk szokásként “felvenni”. Vagy természetesen fordítva is igaz, elhagyni és nem csinálni azt, amit meg “le szeretnénk tenni”, mert rossz szokásunknak tarjuk.

Virágba borul minden

Virágba borul minden(ki)

 

Ma reggel beköszöntött a csillagászati tavasz, mely a Víz időszaka is, ezzel a Víz elem összes jellemzője vár ránk, hogy magunkévá tegyük:

a bölcsesség, a hit, a gondviselésbe vetett ősbizalom.

 

Ha figyelünk a napi “üzenetekre”, észrevehetjük, hogy jönnek velünk szembe azok az emberek, események, melyekre szükségünk van/ lehet az újításhoz.

 

 – Tudunk ebben bízni?

 – Tudunk figyelni?

 – Tudunk éberek lenni?

 

 

 

Ha a teszted eredménye IGEN lett, de ha nem, akkor is kezdj bele a méregtelenítés tanulmányozásába és tedd meg a szükséges elő-intézkedéseket.

Most a belső méregtelenítésről, a szervezet megtisztításáról kicsit részletesebben:

A méregtelenítésnek sok formája, lehetősége van, egyik nagyon fontos, szinte elengedhetetlen módszere a máj méregtelenítése. Ha megtisztítjuk a májat az epekövektől, az emésztés drámaian meg fog javulni, ami az egészség alapja. Várható, hogy az allergiák eltűnnek, minden egyes kúrával egyre inkább!

Hihetetlen, de a kúra megszünteti a váll, a felső végtagok és a hát fájdalmát. Sokkal több energiát és jobb hangulatot eredményez.

A májban lévő epecsatornák megtisztítása a leghatásosabb módszer, amit a szervezet egészsége érdekében megtehetünk.
Nagyon fontos, hogy mielőtt a májtisztítást elkezdenénk, csináljunk végig egy vesetisztító kúrát, irtsuk ki az élősködőket szervezetünkből, és ezenkívül a fogászati problémákat is oldjuk meg.

A máj munkája, hogy naponta 1-1,5 liter epét termeljen. A máj tele van kis csatornákkal, amelyek az epét a nagyobb epevezetékbe szállítják. Az epehólyag az epevezetékhez csatlakozik, és víztárolóként működik. Ha zsírt vagy proteint fogyasztunk,
az arra készteti az epehólyagot, hogy körülbelül 20 perccel később kiürítse magát, a tárolt epefolyadék pedig befejezi az útját az epevezetéken keresztül a bélbe jutva.
Rengeteg embernél, beleértve a gyerekeket is, az epéhez tartozó csatornák tele vannak epekövekkel. Néhányuk allergiát vagy csalánkiütést okoz, de némelyik tünetmentes marad. Ha az epehólyagot ultrahanggal vagy röntgennel megvizsgálják,
semmit nem fognak találni. Általában a kövek nem is az epehólyagban helyezkednek el. De nem csak emiatt nem láthatók, hanem azért sem, mert a legtöbbjük túl kicsi, és nem meszesedett még el, ezért a röntgensugarak áthatolnak rajta.

Több, mint fél tucat fajtája létezik az epeköveknek. A legtöbbjükben koleszterinkristályok vannak. Lehetnek feketék, vörösek, fehérek, zöldek vagy barnák. A zöldek a rájuk tapadt epétől kapják a színüket. Más kövek sok kisebb kőből állnak össze, ami azt mutatja, hogy az utolsó tisztítás után valamikor újra egyesültek.

 

Májtisztító kúra

Májtisztítás grapefruit-tal

Májtisztítás grapefruit-tal

Minden egyes kő belsejének legmélyén egy halom baktérium található, ami a kutatások szerint azt sugallja, hogy a kő egy elpusztult parazitából kezdhetett el formálódni.
Ahogy a kövek nőnek, és egyre nagyobbak lesznek, a májban lévő nyomás miatt kevesebb epe termelődik. Képzeljük el ezt a helyzetet. Olyan, mintha a kerti locsolócsőben kavicsdarabok lennének. Sokkal kevesebb víz folyna ki belőle, ami csökkentené a lehetőséget arra is, hogy a csőből kilövelljenek a lerakódott szilárd darabkák.

 

Az epekövek miatt nagyon kevés koleszterin tudja csak elhagyni a testet, ezért a koleszterinszint megemelkedhet.
Miután az epekövek porózusak, könnyen beszívnak minden baktériumot, cisztát, vírust és parazitát, ami a májon keresztülhalad.

Így fertőzések „ezrei” jelenhetnek meg, örökké ellátva a szervezetet friss baktériumokkal. Egy gyomorfertőzés(pl. a fekély) sem gyógyítható tartósan anélkül, hogy az epeköveket el ne távolítanánk.
Végezzük el a májtisztító kúrát évente kétszer.

 

A kúra részletes leírása egy korábbi bejegyzésünkben itt –>> KATT IDE

 

Találtam egy jó cikket a méregtelenítésről, érdemes ezt is elolvasni a Marmalade Tavaszi zsongás oldalán —>> Katt ide

 

Mindenkinek látványos és pozitív irányú megújulást kívánok szeretettel!

 

Related posts:

Leave a Reply


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/lelkkhu1/public_html/wp-content/plugins/cute-profiles/processors/cute_1.php on line 25