Lelki tuning
Anthony Robbins
Tüzz ki célokat. Ez az elsö lépés, hogy láthatóvá tedd a láthatatlant.
Anthony Robbins
Csatlakozz te is :-)
A barna tehén fia – Mesekör
Kreatív blogger díj
KLIKKELJ :))
KlikkCsere
Kattints ide –>>
Kattanj.hu

Kreatív blogger díjat kaptam ?! :-)

Kreatív blogger díj

Virtuális díjátadás!

Ezt a díjat küldte nekem egyik kedves bloggerina-barátnőm, Timi, aki szintén hasznos bloggal van jelen a virtuális világban. Ő  angoltanár (online is:) és honlapján a korai nyelvtanuláshoz ad segítséget a kisgyermekes szülőknek.


Én és olvasóim már csak irigykedve nézünk az angolul gagyogó óvodásokra, a mi gyerekeink csak évekkel később kezdtek idegen nyelveket tanulni és nem a második anyanyelvükként. A mai fiataloknak, fiatal szülőknek már erre is megvan a lehetőségük, hiszen ők már  jóval többen beszélnek angolul, mint mi annak idején. Azt mi is megtanultuk, hogy annyi ember vagy, ahány nyelvet beszélsz, tehát csak támogatni tudom az ötletet, igenis használják ki ezt az adottságot a mai szülők és szakember segítségével tanítsák két nyelven beszélni a babákat. Ehhez ad sok ötletet, tanácsot és segítséget Timi, a Baba Angol Online oldalon. Mindenkinek jó szívvel ajánlom!

Ráadásul az én oldalam olvasói is lehetnek potenciális látogatói a Timi honlapjának, hiszen hamarosan nagyszülői mivoltunkban unokáinkat taníthatjuk angolul.

Még egyszer nagyon köszönöm neki ezt a megtisztelő elismerést.

A díj szabályai szerint nekem is lehetőségem van 7 bloggertársamnak továbbküldeni. Ez nagyon jó! Egy díjjal röviden kifejezhetjük elismerésünket 1-1 szakértői blog íróinak, munkatársainak, alkotóinak. Mi tudjuk csak igazán, mennyi munka van egy ilyen oldal mögött és ami a legfontosabb, az igazi segítőkészség, az emberi gesztus, a támogatás.

Sok ilyet tudok, íme a 7 kedvenc blogom:

Mindenkinek ajánlom figyelmébe ezeket a honlapokat, sok hasznos információ birtokába juthat a rendszeres olvasó. Javaslom, iratkozzatok fel a hírlevelekre, így nem maradhattok le a legújabb bejegyzésekről. 🙂

A díj következő szabálya: áruljak el magamról 7 dolgot……..Íme:

  1. Van egy nagyon klassz fiam, egy szuper párom, és egy igazi barátnőm évtizedek óta.  Büszke vagyok rájuk, és a munkánkra, az otthonunkra, a családomra, újabban már a díjamra és a blogomra is.
  2. Sok pozitív életfelfogású ember vesz körül családunkban, ismeretségi körünkben egyaránt. Olyan mestereim vannak, mint Dr. Kazanlár Emil vagy dr. Tatjana Szmirnova és  persze Vida Ági. 🙂
  3. Évek óta járom a Tarot ösvényeit. Újabban a kronobiológiát (is) tanulmányozom.
  4. Továbbra is kedvenc területem a pszichológia, kiváltképp olyan emberek útmutatásával, mint Büky Dorka és Feldmár András.
  5. Életünkből hiányoznak olyan romboló érzések, mint a félelem, az irigység, a harag és társaik. Igyekszünk önmagunk lenni és próbálunk minél gyakrabban jelen  lenni.
  6. Humorban nem ismerek tréfát, mint Karinthy, és elvem, ami az övé is volt, hogy humor nélkül lehet élni, de nem érdemes. Akinek van humora, az mindent tud, akinek nincs, az mindenre képes. 😉
  7. Szeretem a zenét, a virágokat, az élet apró örömeit, lelkesen kutatom a lelki folyamatokat és az élet törvényszerűségeit, szeretem még a lelki finomságokat és a finom lelkű embereket.

Hát, ennyi….   🙂

Related posts:

5 Responses to “Kreatív blogger díjat kaptam ?! :-)”

Leave a Reply


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/lelkkhu1/public_html/wp-content/plugins/cute-profiles/processors/cute_1.php on line 25